Prednosti podjetja Laborplast pred ostalimi

  • Konkretno sodelovanje z trgovci ( izpostavimo bolje prodajane artikle, pripravljamo akcije, opravljamo prodajne analize),
  • širok asortiman izdelkov (celostna ponudba izdelkov),
  • inovativne rešitve (z znanjem in izkušnjami poskrbimo za nove ideje, ki vam lahko pospešijo prodajo),
  • stalna zaloga izdelkov (izdelki iz naše ponudbe so vedno na voljo, tako da je skoraj nemogoče, da bi vaše prodajne police ostale prazne),
  • hitra dostava (za nepričakovano večjo prodajo dostavimo novo zalogo artiklov v 48 urah po vsej Sloveniji).

Ostale prednosti podjetja Laborplast >>>

Kako Laborplast, kot dobavitelj pomaga svojim kupcem pri uspešnem poslovanju?

Partnerski odnos

Z namenom doseganja čim boljšega poslovanja svojim kupcem pomagamo pri uspešni prodaji tako, da:

  • Skrbimo za prodajne police, tako da je na njih vedno kvalitetna izbira artiklov.
  • Svetujemo pri izpostavitvi določenih artiklov, katerim želimo dvigniti prodajo.
  • Pripravljamo prodajne akcije, s katerimi spodbujamo kupce k še večjemu nakupu.
  • Opravljamo prodajne analize, s pomočjo katerih lahko zagotavljamo pravilne količine zalog, kot tudi vrsto ponudbe.

Celovita ponudba

S pomočjo celovite ponudbe uspemo našim kupcem zagotoviti, da imajo ob sebi partnerja, ki jim lahko na enem mestu zagotovi vse kar potrebujejo za uspešno poslovanje.

Tako naši kupci ne potrebujejo sodelovanja z različnimi partnerji, s čimer si lahko zagotovijo boljše pogoje poslovanja, prihranek pri času, nepotrebni birokraciji in denarju ter težavam z dostavo.

Inovativnost

S pomočjo nenehnega razvoja, dolgoletnih izkušenj in vlaganja v znanje, čigar posledica so inovativni pristopi. Svojim kupcem pomagamo z novimi idejami in prijemi za boljšo prodajo. S tem kot dobavitelj skrbimo za nenehno rast in razvoj naših kupcev.

Zaloga

S pomočjo odlično organizirane logistike in skrbnega načrtovanja uspemo zagotavljati stalne zaloge, ki jih naši kupci potrebujejo za nemoteno poslovanje.

Tako se vam ob sodelovanju z nami skoraj ne more zgoditi, da bi imeli nezadovoljne kupce in slabo prodajo zaradi praznih prodajnih polic.

Hitra dostava

Naša logistika nam omogoča, da lahko svojim kupcem v primeru nepričakovane večje prodaje dostavimo odprodane izdelke v 48 urah po vsej Sloveniji.

Tako vam bomo pomagali k uspešni prodaji in še večjemu številu zadovoljnih kupcev, saj jim boste lahko vedno ponudili izdelke ki jih potrebujejo.

Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali, katere možnosti bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.