Laborplast pomaga pri organiziranju različnih prireditev s pomočjo dolgoletnih izkušenj. Svetujemo pri:

  • Dekoriranju dogodka. Da bo vaš dogodek potekal nemoteno in da bodo o njegovi dobri organizaciji še dolgo govorili vam bomo ob sodelovanju z nami pomagali pri izbiri pogrinjkov, posod, pladnjev, krožnikov, kozarcev in vseh ostalih artiklov, ki bodo vaš dogodek naredili nepozaben.S tem se boste znebili nepotrebnih skrbi in zapletov ter si zagotovili sproščen pogled na zadovoljne goste.
  • Izbiri artiklov

Da bo vaš dogodek ostal nepozaben vam svetujemo pri izbiri artiklov, glede na dekoracijo prostora in vrsto dogodka. Tako boste ob sodelovanju z nami dobili partnerja, ki vam bo znal svetovati, kateri artikli so najbolj primerni glede na vrsto dogodka (piknik, obletnica, poroka…).

  • Količini artiklov

Imamo dolgoletne izkušnje pri svetovanju organizatorjem različnih prireditev, vam pa bomo lahko pomagali da boste z nami dobili partnerja, ki vam bo znal svetovati pri zagotavljanju optimalne količine, ki jo vaša prireditev potrebuje. Tako vam bomo pomagali, da ne boste imeli nezadovoljnih gostov zaradi nezadostnega števila artiklov oziroma nepotrebnih stroškov s preveliko zalogo. S tem se boste znebili nepotrebnih skrbi in prihranili pri denarju. 

Katere koristi boste imeli ob sodelovanju z nami?

  • Dobili boste partnerja z dolgoletnimi izkušnjami pri svetovanju organizatorjem prireditev.
  • S pomočjo dobre logistike bomo poskrbeli za hitro dostavo artiklov, ki jih potrebujete.
  • Naša skrbno načrtovana zaloga nam omogoča, da lahko naši kupci pri nas vedno dobijo želene artikle.
  • Široka izbira artiklov nam omogoča, da lahko naši kupci pri nas vedno najdejo najboljše rešitve.

Ostale prednosti podjetja Laborplast>>>

3 x zakaj sodelovati z nami

  1. Prihranek pri času in nepotrebnih skrbeh (Nič več težav pri dekoriranju, izbiri artiklov).
  2. Prihranek pri denarju (Znebili se boste nepotrebnih stroškov zaradi prevelikih zalog).
  3. Zadovoljni gostje (Z našo pomočjo boste lahko organizirali dogodek tako, da bodo vaši gostje o tem še dolgo govorili).
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali, katere možnosti bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.